Referenties

Frank Buijtendorp, Utrecht

Voor Frank Buijtendorp, decoratie- en restauratieschilder, heeft Baris ICT Office 365 geïmplementeerd waarbij alle gebruikers op laptops en andere devices hiervan gebruik kunnen maken. Verder is gebruik gemaakt van cloud-opslag en zijn bestaande laptops geüpgraded met snelle SSD-schijven.

Wilfred Baris heeft op onze laptops Office 365 geïnstalleerd. Hierdoor kunnen nu alle gezinsleden op een eigen account inloggen. Ook is OneDrive geïnstalleerd waardoor het nu niet meer uitmaakt welke laptop gebruikt wordt; iedere gebruiker kan altijd bij zijn of haar bestanden.
Daarnaast heeft hij de laptops sneller gemaakt door ssd-schijven te monteren,
en programmatuur geïnstalleerd en ingesteld om back-ups te maken naar een externe harde schijf.
Wilfred Baris werkt duidelijk, gestructureerd en geeft goede uitgebreide uitleg en advies.

Frank Buijtendorp, decoratie- en restauratieschilder
Frank Buijtendorp

Projectbureau Spoorzone Ede

Voor een projectorganisatie van ProRail, NS en de Gemeente Ede heeft Baris ICT onderzoek gedaan naar een documentmanagementsysteem (DMS), waarbij documenten centraal worden opgeslagen, geraadpleegd en bewerkt door alle partijen. Op basis van de eisen en wensen zijn aanbieders met elkaar vergeleken en is uiteindelijk gekozen voor een opslagsysteem in de 'cloud'.

Op ons verzoek heeft Baris ICT een analyse gemaakt van mogelijke oplossingen voor een DMS-oplossing. De uitdaging was om een systeem te vinden dat door alle projectpartners goed te gebruiken was. Op basis van de quick-scan hebben wij een beperkt aantal mogelijke oplossingen in de praktijk kunnen testen. Nadat we de definitieve keuze hadden gemaakt heeft Baris ICT ons ook prima geholpen bij de implementatie en inrichting van het systeem. Wanneer we toch tegen ICT-problemen aanliepen bij gebruik van het systeem werden problemen altijd snel en adequaat opgelost.

Jeroen Stigter, Projectbureau Spoorzone Ede
Spoorzone Ede

WB de Ruimte, Utrecht

Adviesbureau WB de Ruimte is door Baris ICT begeleid bij zijn wens om de IT-omgeving te moderniseren en te professionaliseren. Na een uitgebreide analyse van wensen en eisen, is uiteindelijk voor een private-cloudoplossing gekozen: een zgn. remote office met eigen servers.

Baris ICT heeft WB de Ruimte begeleid bij het maken van strategische ICT-keuzes. Door onze groei werd de bestaande, verouderde server steeds vaker een knelpunt. Baris ICT heeft – op een gestructureerde wijze met veel aandacht voor de eindgebruiker – de functionele specificaties van de gewenste situatie opgesteld. Vervolgens heeft hij meerdere alternatieven uitgewerkt en ons begeleid bij de keuze: een private cloud-oplossing. Na enkele maanden kunnen we constateren dat dit een prima keuze is. Baris ICT heeft ons professioneel begeleid naar een toekomstvaste oplossing.

Peter van Kleunen, Directeur WB de Ruimte
WB de Ruimte

Auto Voskuilen, Houten

Voor Auto Voskuilen heeft Baris ICT een nieuw, makkelijk te beheren computernetwerk opgezet, voorzien van een veilige infrastructuur. Centraal hierbij staat het delen van informatie middels een zgn. Small Business Server die zorgt voor een moderne en veilige netwerkomgeving.

Wij zijn erg blij met de service van Baris ICT. Als bedrijf geef je toch je hele hebben en houwen aan een buitenstaander, maar Wilfred Baris heeft ons volledige vertrouwen hierin. Wij zien Baris ICT dan ook als een zeer kundig en betrouwbaar bedrijf. Alle werkzaamheden worden netjes bijgehouden en overlegd. Ook wordt er meegedacht aan kostenbesparende maatregelen. Ook kan je altijd bellen met vragen die worden dan snel beantwoord of opgelost.

Ernestine en Henk Voskuilen, directie Auto Voskuilen
logo-auto-voskuilen profile